POLITICA DE CONFIDENTIALITATE VDR & SERVICII S.R.L.

VDR & Servicii S.R.L. respectă şi protejează confidențialitatea datelor dvs. În cele ce urmează, va informam despre felul în care prelucrăm datele dvs. personale.

Politica de Confidențialitate VDR descrie gestionarea datelor furnizate sau colectate pe platformele noastre digitale, ceea ce oferă vizitatorului posibilitatea de a ne contacta și de a beneficia de serviciile noastre. Politica noastra de confidențialitate respectă Regulamentul General UE privind protecția datelor cu caracter personal 2016/679 („GDPR”) și legislația locală.

VDR & Servicii S.R.L. este răspunzătoare pentru colectarea, stocarea si procesarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal.

 1. Bază legală pentru procesarea datelor

Atunci când procesăm date personale în legătură cu un contract sau cu un potențial contract cu Dvs., baza legală pentru procesare este faptul că acestea sunt necesare, pentru îndeplinirea contractului sau pentru a lua anumite măsuri, la cererea Dvs., anterioare incheierii unui contract. Dacă baza legală pentru procesare are acordul Dvs., aveți dreptul de a vă retrage acordul în orice moment, după cum se menționează în prezentul document, dar acest lucru nu afectează legitimitatea procesării datelor de către VDR & Servicii S.R.L., înainte de retragerea acordului dvs. În cazul în care dezvăluim date personale organelor de aplicare a legii sau altor organisme guvernamentale, acest lucru se face în baza faptului că avem obligația legală de a o face.

 1. Tipuri de date personale procesate:
 • Adresa IP si adresa MAC (in functie de tipul dispozitivului utilizat);
 • Istoricul si comportamentul vizitatorilor pe paginile vizitate, timpul de afisare a unei pagini etc.;
 • Informatiile transmise utilizand un formular (nume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, functia, compania pe care o reprezentati);
 • Informatii despre consimtamantul acordat in scopuri de marketing sau despre optiunea de dezabonare oferita catre clientii existenti;
 • Istoricul interactiunii cu noi, fie corespondenta prin e-mail, pe site sau alte platforme digitale;
 • Date transmisa catre noi.
 1. Motivul și scopul pentru care colectăm date cu caracter personal

VDR & Servicii S.R.L. colectează următoarele categorii principale de date cu caracter personal, în vederea atingerii următoarelor scopuri principale:

 • Ca parte a operațiunilor generale ale VDR & Servicii S.R.L.
  Colectăm date cu caracter personal ale persoanelor, clienților, furnizorilor (inclusiv ale unor terțe părți, furnizoare de servicii) și ale altor părți.
 • Pentru a răspunde solicitărilor

Puteți decide să ne furnizați date personale, incluzând numele dvs., adresa de e-mail sau alte informații de contact când ne contactați prin telefon, e-mail, poștă sau folosind platformele noastre digitale. Aceste informații personale ne permit să răspundem solicitărilor privind chestiuni legate de produsele din portofoliul VDR, detalii privind parametri de lucru, caracteristici tehnice, desene tehnice și oferte de preț pentru produsele comercializate de VDR, sau pentru stabilirea unei vizite de lucru sau interventie de service. Informația furnizată poate fi transmisă către companiile pe care le reprezentam in Romania, pentru a putea oferi asistență tehnica clienților în legătură cu solicitările lor sau pentru a asigura servicii sau o oferă de preț.

 • Clienți şi potențiali clienți

Putem colecta datele personale ale clienților și ale potențialilor clienți, informații de contact, informații privind plata şi alte informații care ne sunt necesare pentru efectuarea operațiunilor cu respectiva persoană sau organizație. Aceste informații pot fi dezvăluite catre companiile pe care le reprezentam sau unor companii de transport, in vederea livrarii comenzii unui client (de la compania producatoare pana la clientul final) şi în vederea răspunsului la solicitări.

 • Dezvoltarea afacerii & Derularea contractelor

Informațiile personale pe care ni le furnizați și informațiile personale pe care le colectăm pe platformele noastre digitale, vor fi folosite pentru a crește nivelul de înțelegere al clientilor noștri și pentru a asigura o comunicare relevantă în toate aspectele relației dintre Dvs. şi noi. Datele personale vor fi folosite și pentru dezvoltarea de produse și servicii.

 • Comunicări de Marketing

Pe baza acordului Dvs., procesăm datele personale pentru a vă informa cu privire la operațiunile, produsele sau serviciile oferite de VDR  (lansări de produse noi, produse înlocuite, modificări de codificare, scoatere din producţie, politica de preţ, schimbare sediu / date de contact).
Pentru îndeplinirea scopurilor menționate mai sus, creăm comunicari de marketing personalizate după preferințele și profilul Dvs. și bazată pe datele Dvs. de contact, informații despre serviciile accesate pentru a cumpăra sau pentru abonare.
Dacă nu doriți să primiți informații ulterioare, puteți să vă dezabonați ușor şi gratuit de la comunicarea noastră de marketing în orice moment. Pentru aceasta, veți găsi mijlocul de dezabonare pe site sau vă rugăm să trimiteți un email pe adresa [email protected], cu subiectul DEZABONARE. Dacă vă dezabonați de la comunicările de marketing, vom șterge datele Dvs. personale în termen de 5 zile, dacă aceste date nu sunt procesate și în alte scopuri menționate mai sus.

 • Sondaje ale clienților și vizitatorilor

Pentru a imbunatati produsele și serviciile noastre, putem colecta date personale de la vizitatorii platformelor digitale sau de la clienții noștri ca parte pentru desfășurarea sondajelor noastre. Vom procesa datele personale în scopul sondajelor doar dacă v-ați oferit acordul. În același timp, datele personale obținute prin intermediul sondajelor vor fi folosite în scopuri de marketing doar cu acordul Dvs..

 • Potențiali angajați și contractori

Atunci când o persoană aplică pentru ocuparea unei poziții în cadrul companiei sau încheie un contract cu noi, putem colecta anumite date personale. Acestea pot fi colectate direct de la persoana în cauză, de la un consultant de recrutări și de la angajatorii anteriori ai persoanei sau de la alte persoane, inclusiv din referințe și surse făcute publice. Informațiile sunt folosite pentru a ne informa si asista în luarea deciziei referitoare la a face o ofertă de angajare sau la încheierea unui contract cu persoana respectivă.

 • În vederea respectării legii

Putem colecta date personale conform cerințelor sau permisiunilor legii. Datele personale, precum și cele nepersonale colectate de noi, sunt considerate confidențiale și nu vor fi niciodată vândute sau cedate unor terțe părți, cu excepția cazurilor menționate în la rubrica: „Transmiterea datelor Dvs. catre alte companii

 1. Cum colectăm datele dvs. personale

Colectăm datele personale pe care ni le furnizați atunci când solicitați produse, servicii sau informații de la noi, când vă înregistrați în vederea participării pe forumuri publice, chat sau alte activități pe platformele noastre digitale, când răspundeți la chestionare pentru clienți sau când interacționați în alt fel cu noi. Colectăm informații prin intermediul diferitelor tehnologii. Vezi politica noastră privind cookie-urile (aici trebuie inserat link-ul respectiv de pe website-ul nou)

3.1 Link-uri la alte pagini web

Această pagină de internet conține linkuri către alte pagini de internet (cum ar fi: https://www.ako-armaturen.de, https://www.burkert.com/en, https://www.schubert-salzer.comhttps://www.wago.com/global, sau platforme ca Facebook sau YouTube), cărora nu li se aplică Politica de Confidențialitate VDR & Servicii S.R.L.. Vă rugăm să țineți cont de faptul că nu ne asumăm alte pagini de internet şi conținutul acestora. Vă încurajăm să citiți politica de confidențialitate a fiecărei pagini de internet pe care o vizitați.

 1. Transmiterea datelor Dvs. către alte companii

Compania noastră reprezinta in Romania mai multe companii germane, producatoare de tehnologii de automatizare, care activează la nivel global.

Este posibil să distribuim informațiile Dvs. personale intern, în cadrul comunicarilor cu aceste companii, numai dacă este absolut necesar pentru a îndeplini scopul pentru care procesăm datele personale. VDR si companiile pe care le reprezinta direct, au semnat între ele un Acord de Prelucrare a Datelor prin care se asigură că se folosesc aceleași proceduri de prelucrare a datelor, păstrând astfel același nivel de securitate a datelor la nivel de parteneriat.

Putem transmite datele dvs. către părți terțe, precum:

 • Parteneri de afaceri, furnizori și sub-contractori cu care colaborăm, de exemplu, pentru livrări sau servicii pentru clienții finali, suport pentru site sau găzduire site-uri.
 • Alte părți terțe pentru a asigura siguranța și securitatea datelor clienților noștri, pentru a proteja drepturile și proprietatea noastră în scopul respectării procedurilor legale sau în alte cazuri, dacă noi considerăm că furnizarea datelor este cerută de lege.
  În cazul colaborării cu furnizorii de servicii externe, semnăm un acord pentru procesarea datelor cu referire la modalitatea de procesare a acestora de către furnizori. Acestor furnizori de servicii li se interzice folosirea datelor personale oferite de Dvs. pentru alte scopuri decât cele pentru care au fost solicitate de către noi sau sunt cerute de lege.
  Datele dvs. personale sunt stocate pe servere localizate pe teritoriul Uniunii Europene.
 1. Controlul și deciziile dumneavoastră

Vă oferim posibilitatea de a exercita o anumită măsură de control și anumite decizii referitoare la colectarea, folosirea și transmiterea datelor Dvs. personale. În conformitate cu legislația locală, nivelul Dvs. de control şi decizie poate cuprinde:

 • Puteţi modifica deciziile dvs. în ceea ce priveşte abonările la newslettere și alerte;
 • Puteţi decide dacă primiţi comunicări de marketing de la noi despre produse şi servicii, care credem că v-ar interesa;
 • Puteţi solicita accesul la datele Dvs. personale pe care le stocăm pentru a corecta informaţiile incorecte sau incomplete şi, în anumite împrejurări, puteţi solicita ca datele pe care le stocăm să fie transferate unui alt controlor, accesul la ele să fie restricţionat sau ca acestea să fie şterse din registrele noastre („Drepturile persoanei vizate”). De asemenea, aveţi dreptul să obiectaţi faţă de procesarea datelor Dvs. personale de către noi;
 • Puteţi exercita controlul şi puteţi lua decizii sau puteţi solicita accesul la datele Dvs. personale, contactându-ne telefonic sau prin e-mail [email protected] sau urmând instrucțiunile furnizate în comunicările care v-au fost trimise. Vă rugăm să țineți cont de faptul că dacă nu ne permiteți să colectăm date personale de la Dvs., este posibil să nu putem să vă furnizăm anumite produse şi servicii şi este posibil ca unele din serviciile noastre să nu poată ţine cont de preferințele sau interesele Dvs.. Dacă aveți întrebări referitoare la datele personale specifice despre Dvs. pe care le procesăm sau reţinem, vă rugăm să ne contactaţi.

Vom răspunde solicitării dvs. de a vă exercita oricare dintre drepturile Dvs. în termen de 30 de zile calendaristice.

 1. Securitatea, integritatea şi perioada stocarii datelor

Securitatea, integritatea şi confidențialitatea datelor Dvs. personale sunt deosebit de importante pentru noi. Am implementat măsuri tehnice, administrative şi de securitate fizică ce sunt menite să protejeze datele Dvs. personale de acces, de accesul, folosirea sau modificarea lor neautorizată. La anumite intervale, ne revizuim procedurile de securitate pentru a include tehnologii şi metode adecvate de dată recentă. Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că, în ciuda celor mai bune eforturi ale noastre, nicio măsură de securitate nu este perfectă sau impenetrabilă.
Vom reține datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor menționate în prezenta Politică de Confidențialitate VDR & SERVICII S.R.L. cu excepția cazului în care o perioadă mai îndelungată de reținere este cerută sau permisă prin lege.

În mod regulat, vom actualiza informațiile pentru a ne asigura că putem mentine legatura.

Vom sterge datele personale atunci cand ne cereti sa stergem aceste date, cu exceptia cazului in care exista cerinte legale sau de reglementare care pot necesita pastrarea datelor Dvs. personale.

 1. Modificări la Politica de Confidențialitate VDR & SERVICII S.R.L. 

Ocazional, putem modifica prezenta Politică de Confidențialitate VDR pentru a cuprinde cele mai recente tehnologii, practici din industrie, cerințe de reglementare sau pentru alte scopuri. Întotdeauna vom posta cea mai recentă versiune pe platformele noastre digitale. De aceea, vă sfătuim să citiți cu regularitate Politica de Confidențialitate. În situațiile în care suntem obligați prin lege, vom obține acordul Dvs.

 1. Observații şi întrebări

Dacă aveți observații sau întrebări referitor la Politica de Confidențialitate VDR, vă rugăm să ne contactați la telefon 031 425 28 77 / 78 sau pe email la [email protected]. Puteți depune o reclamație referitoare la felul în care procesăm datele Dvs. personale. Ne puteți contacta folosind informațiile de contact menționate la sfârșitul prezentei Politici de Confidențialitate. Vom investiga reclamația şi vom răspunde în termen de 15 zile.

 1. Informații de contact

Telefon: +40 31 425 28 77 / 78
E-mail: [email protected]
Această pagină de internet este deținută și operată de către VDR & SERVICII S.R.L.

 

Bucuresti, 27.10.2021